колеги искам да попитам може ли от алармата да ми се прецаква колата фабрична е и неиска да пали много трудно пали като запали работи добре гас до дупка без никви проблеми но щом включа 1 дам гас и кам 3000оборота есветка инжектора и иколата гасне все едно неи стига гориво на алармата не бачка нито мигачи нито лампичката въре ако може някои да ми каже кво да правя разболях се направо казаха ми да сменя дачика на коляновият вал смених го-нищо изчистих грешките и пак нищо СПЕШНО Е!!!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алармата помощ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от sonyman Покажи съобщениеколеги искам да попитам може ли от алармата да ми се прецаква колата фабрична е и неиска да пали много трудно пали като запали работи добре гас до дупка без никви проблеми но щом включа 1 дам гас и кам 3000оборота есветка инжектора и иколата гасне все едно неи стига гориво на алармата не бачка нито мигачи нито лампичката въре ако може някои да ми каже кво да правя разболях се направо казаха ми да сменя дачика на коляновият вал смених го-нищо изчистих грешките и пак нищо СПЕШНО Е!!!!!!
Ако има проблем звъни да ти дообясня- 0888565144 или 0896740750 КрасиAlfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
-
Първоначално публикувано от sonyman Покажи съобщениеако имаш skype name ако не те барка може да ми го дадеш да ти званна ако не те притеснявамAlfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
Comment