Известие

Collapse
No announcement yet.

Алармата помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алармата помощ

колеги искам да попитам може ли от алармата да ми се прецаква колата фабрична е и неиска да пали много трудно пали като запали работи добре гас до дупка без никви проблеми но щом включа 1 дам гас и кам 3000оборота есветка инжектора и иколата гасне все едно неи стига гориво на алармата не бачка нито мигачи нито лампичката въре ако може някои да ми каже кво да правя разболях се направо казаха ми да сменя дачика на коляновият вал смених го-нищо изчистих грешките и пак нищо СПЕШНО Е!!!!!!
    156 2.4JTD-136

Първоначално публикувано от sonyman Покажи съобщение
    колеги искам да попитам може ли от алармата да ми се прецаква колата фабрична е и неиска да пали много трудно пали като запали работи добре гас до дупка без никви проблеми но щом включа 1 дам гас и кам 3000оборота есветка инжектора и иколата гасне все едно неи стига гориво на алармата не бачка нито мигачи нито лампичката въре ако може някои да ми каже кво да правя разболях се направо казаха ми да сменя дачика на коляновият вал смених го-нищо изчистих грешките и пак нищо СПЕШНО Е!!!!!!
    Здрасти! Питай Деско-живее с/у магазин "Лале" ,по-точно на улица "П.Волов" в блока,който е перпендикулярен на гърба на "Фенерите",на 30м от кръстовището . Той е цар на алармите,но само на тях!
    Ако има проблем звъни да ти дообясня- 0888565144 или 0896740750 Краси
    Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

направо кво да ти кажа 2-дена ми се е запалила главата и незнам от кво е стигне ли 3000 оборота гасне и няма палене знаеш ли каде се намира кутията на алармата каде може да е завряна
      156 2.4JTD-136

Comment

ако имаш skype name ако не те барка може да ми го дадеш да ти званна ако не те притеснявам
        156 2.4JTD-136

Comment

Първоначално публикувано от sonyman Покажи съобщение
          ако имаш skype name ако не те барка може да ми го дадеш да ти званна ако не те притеснявам
          Сина ми има,но тази вечер си е легнал рано че утре е на турнир по шах и не ми се ще да го будя.Ако си в движение ела до Спешна помощ утре от 07,30 до 19,30 ,аз съм на работа и ще говорим
          Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Working...
          X